Terug

Bij welke winkel kan ik terecht voor een voetmeting?

IK Ronet

Ik ben op zoek naar schoenenwinkels in de 3hoek Den Haag, Gouda en Rotterdam, waar ik een voetmeting kan laten doen, en waar ik goed advies kan krijgen voor schoenen ivm hielspoor.

Het probleem wat ik ondervind is dat er allerlei winkels te vinden zijn op het gebied van sportschoenen en advies, maar geen winkels voor normale loop schoenen (voor dames).


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Goedemiddag,

 

Ik lees net uw vraag bij schoen-info en dacht leuke vraag ik ga reageren. Wij hebben een schoenenzaak in Maassluis, dus volgens mij mooi bij u in de buurt.

Wij hebben een schoenenzaak voor heren, dames en kinderen, van juist kleine maten tot groot en heel veel modellen op diverse leestwijdtes. Wij kunnen u voeten evt opmeten, maar wij zeggen altijd dat dit alleen richtlijn is, naar ons idee is het goed voelen aan de schoen heel belangrijk en dan kunnen wij een goed en eerlijk oordeel geven. Bij ons hebben de dames in de winkel ook allemaal hun vakdiploma en hebben door hen ervaring veel kennis van voeten en schoenen. U schrijft ook dat u last heeft van een hielspoor, dit kan de oorzaak zijn van het dragen van het verkeerde schoeisel, vaak door te korte schoenen. Heel belangrijk is het dus dat uw tenen voldoende ruimte hebben in de schoen en daarbij de juiste breedte en voldoende ondersteuning krijgen.

Wanneer u vragen heeft mag u ons natuurlijk altijd bellen of een bezoek brengen aan onze winkel.

Wij willen u graag helpen met uw voetprobleem en hopen dat u dan in de toekomst weer lekker kan lopen.

Op dit moment hebben wij opruiming in de winkel en stoppen daar volgende week zaterdag 15 augustus mee, wij hopen onze winkel weer gezellig te hebben met al een groot gedeelte nieuwe wintercollectie ongeveer een week later.

 

vriendelijke groeten

 

Suzanne Verduijn

Schoenhandel Voorberg

Dr. Kuijperkade 13 Maassluis

 

010-5912427