Van Mook Schoentechniek


Bosstraat 79 4704 RL Roosendaal
0165 55 09 45 Klik om te bellen

Over Van Mook Schoentechniek

Op zoek naar trendy merkschoenen die ook nog comfortabel zitten? Of een goed adres voor uw steunzolen, schoenaanpassingen, werkschoenen of elastische kousen? Zoek snel een locatie bij u in de buurt of www.van-mook.nl.

Ontdek ook onze uitgebreide collectie met de mooiste merkschoenen!

Maak uw look compleet met de beste schoenen!
Het seizoen kan echt beginnen met een paar heerlijk comfortabele schoenen uit onze nieuwe collectie. Van Durea, FinnComfort, Solidus, Verhulst, Piedi Nudi tot Mephisto en Floris van Bommel; van enkellaarsjes tot flitsende sneakers: onze merkcollectie is zeker een bezichtiging waard! Dat mag u natuurlijk in de winkel doen maar u kunt de nieuwste modellen ook al thuis via onze website bekijken.

Nieuw bij Van Mook: SchoenenPasService op locatie of Thuisbezorgen
Heeft u een paar schoenen uit onze collectie op het oog? Of misschien wel meerdere? Maar u bezoekt Van Mook liever via een spreekuurlocatie of u woont niet in de buurt van onze winkel? Dan is onze SchoenenPasService op locatie of het Thuisbezorgen misschien wel iets voor u.
Met SchoenenPasService kunt u via deze website schoenen reserveren en aangegeven wanneer en op welke locatie u deze wilt passen. Door de schoenen te reserveren en het formulier in te vullen maakt u eenvoudig een afspraak. En uiteraard kunt u bij het passen rekenen op het deskundige advies van onze schoentechnici. Ook dat is service zoals u die bij Van Mook kunt verwachten.
Weet u precies wat u wilt hebben en is advies niet nodig? Bestel dan uw schoenen via hetzelfde formulier als de SchoenenPasService maar laat uw schoenen gewoon thuisbezorgen. We sturen uw nieuwe schoenen per post naar u toe, zonder verzendkosten.

Foto's

Winkel Roosendaal

Van Mook Schoentechniek in het kort

Soorten schoenen

Damesschoenen
Herenschoenen
Orthopedische schoenen, Schoenaanpassingen, Steunzolen, Elastische kousen
Werkschoenen, allergeenvrije schoenen

Maken van schoenen op maat

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Van Mook Schoentechniek


Bosstraat 79 4704 RL Roosendaal
0165 55 09 45 Klik om te bellen