het Schoenmakertje


Sint Sebastiaanstraat 7 (naast supermarkt Jumbo) 1811 PA Alkmaar
0722202746 Klik om te bellen

Over het Schoenmakertje

het Schoenmakertje is de schoenmaker voor Alkmaar en omgeving. U kunt terecht bij ons voor al uw reparaties van uw schoenen,
voor hakken en zolen (leer of rubber) tot stikwerk en ritsen. Uw schoenen worden met de beste materialen gerepareerd.

Zeker in deze moeilijke tijden is het verstandig om uw dure schoenen te laten repareren, het repareren is aanzienlijk goedkoper dan weer een paar goede nieuwe schoenen te kopen.


Alle schoen reparaties worden keurig gemaakt en u krijgt uw schoenen weer netjes gepoetst terug.

Transponder sleutels


het Schoenmakertje dupliceert ook auto transponder sleutels ( sleutels met een startonderbreker). Veel automerken hebben vanaf bouwjaar 95 standaard een startonderbreker ingebouwd. Dit als extra beveiliging, tegen diefstal van de auto.

Autodiefstallen zijn landelijk gedaald, onder meer dankzij dit systeem. Helaas zijn niet alle sleutels te dupliceren, maar komt u gerust eens langs met uw sleutel. Als u sleutel te dupliceren is doen wij dit klaar terwijl u wacht of winkelt.

Wat is een transponder sleutel?
Dit is een sleutel waar zich een transponder (chip) bevind. Deze transponder geeft tijdens het starten een signaal af aan de startmotor waardoor de auto kan worden gestart.
Een transponder sleutel bevat een stukje elektronica, dat in de kop van de sleutel zit met hierin opgeslagen een reeks van cijfers. In het motormanagement van de auto zit ook een transponder code.

Als alles goed is gekopieerd komen beide codes overeen en kunt u de auto starten, blijken beide codes niet met elkaar te kloppen dan draait de motor wel rond tijdens het starten maar zal deze niet aanslaan omdat de benzine toevoer wordt geblokkeerd.

Vaak moet ik even in de auto zijn om data uit uw auto te lezen! Dus altijd auto meenemen!!


Kijk ook eens in onze webshop en bestel online.

Foto's

het Schoenmakertje in het kort

Soorten schoenen

Accessoires
Damesschoenen
Herenschoenen
Kinderschoenen
Sportschoenen

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

het Schoenmakertje


Sint Sebastiaanstraat 7 (naast supermarkt Jumbo) 1811 PA Alkmaar
0722202746 Klik om te bellen