Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Didamsestraat 9
    6901 HA Zevenaar
  • 0316523328

vd Eem Schoenen

Van der Eem Schoenen is een familiebedrijf dat al meer dan vijfenzeventig jaar ge-vestigd is aan de Didamsestraat te Zevenaar. Hele generaties uit Zevenaar en om-geving zijn dus opgegroeid op schoenen van Van der Eem.
Van der Eem Schoenen verkoopt kwaliteitsschoenen voor vrouwen, mannen en kin-deren in het hogere middensegment. Wij staan garant voor de juiste prijs/kwaliteits-verhouding van elk paar dat onze winkel verlaat. Voor een optimale conditie van de schoenen biedt Van der Eem Schoenen de benodigde onderhoudsproducten en ac-cessoires aan.
De huidige en pas tweede eigenaresse Tine hangt evenals haar voorganger het prin-cipe aan dat schoenen in de eerste plaats goed moeten passen en van hoge kwaliteit behoren te zijn. Bij de inkoop weet zij dit te combineren met het juiste gevoel voor kwaliteit en mode en houdt zij rekening met smaak en voorkeuren van onze klanten.
Ons uit vier vrouwen bestaande verkoopteam heeft een gezamenlijke ervaring in het schoenenvak van bijna tachtig jaar. Zij staan voor U klaar met een vakkundig advies en een glimlach. En met Uw kinderen hebben zij "engelengeduld".


Maken van schoenen op maat:

Nee

Soorten schoenen

  • Damesschoenen
  • Herenschoenen
  • Kinderschoenen

Online assortiment bekijken:

Ja