sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Sassenstraat 17
    8011 PA Zwolle
  • 038-4579425

Reinhard Frans Zwolle

schoenen ontwerpen, ontwikkelen, fabriceren en verkopen.. Dat is dé passie van Reinhard Frans en zijn zoons. Vanuit zijn liefde voor leer(producten) is Reinhard Frans, naast zijn werk als grafisch ontwerper, vele jaren geleden begonnen met het verkopen van zeer exclusieve schoenen. Uitsluitend werd gewerkt met de absolute wereldtop op schoenengebied, waarbij maatwerk een standaard gegeven was, naast de basiscollecties.

Vanaf 2008 heeft Reinhard Frans met zijn zoons hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw eigen merk; Reinhard Frans.
Met de rijkdom aan ervaring en kennis die ontstaan is door de samenwerking met de internationale top van schoenmakers, werd
de basis gelegd voor een geheel eigen ontwikkeling en productie van de Reinhard Frans Collectie.

Dat kwaliteit en exclusiviteit een prijs hebben is algemeen bekend. Toch waren deze twee ingrediënten de basis voor de
Reinhard Frans Collectie. Het derde en misschien wel het belangrijkste ingrediënt is een vaste lage prijs voor de consument.

Perfecte kwaliteit was als uitgangspunt een 'must' . Na jarenlange research en doorzettingsvermogen heeft dit geresulteerd in de beoogde combinatie; High Quality, Well Priced!
Reinhard Frans biedt u een unieke prijs aan voor alle modellen; slechts €150,- (rtw)!

Van ontwerpen tot produceren, alles wordt volledig in eigen beheer gedaan. Elk detail en elk component, van leer tot garen, wordt zorgvuldig geselecteerd en geproduceerd. Gewerkt wordt met kwaliteitsleer uit de beste leerlooierijen van Europa. Door de passie en liefde voor het échte vakmanschap was “handmade” een vereiste. Om een eigen atelier te realiseren is Reinhard Frans de wereld over gereisd en uiteindelijk is het gelukt om een atelier te vestigen in Roemenië. In het atelier produceert een team van eigen schoenmakers de Reinhard Frans Collectie op traditionele handgemaakte wijze.

Eind 2012 is de Reinhard Frans Collectie officieel geïntroduceerd. Reinhard Frans en zijn zoons hechten er veel waarde aan de vakmanschap en exclusiviteit te waarborgen. Daarom vindt de verkoop van de Reinhard Frans Collectie uitsluitend plaats in exclusieve eigen winkels en store-in-stores.

Welkom in de wereld van Reinhard Frans!Reinhard Frans Zwolle in het kort

Maken van schoenen op maat:

Ja

Soorten schoenen

  • Damesschoenen
  • Herenschoenen

Online assortiment bekijken:

Ja